Submenu

Zaalvoetbaltoernooi F-team 27-02-2016


Zaalvoetbaltoernooi 27-02-2016

Na een uurtje rust te hebben gehad na de slopende bekerwedstrijd zaalvoetballen in Menaldum.
Dit toernooi bestond uit 3 verschillende wedstrijddagen en na de eerste en tweede ronde werd al snel duidelijk dat dit een erg leuke maar lastige poule was. De poule bestaande uit de volgende teams. 2x Dronrijp/Foarut, Tzummarum, Sint Anna en Sint Jacob. Laatste ronde werd afgelopen zaterdag gespeeld en wij stonden 2e met 6 punten achterstand op Tzummarum waarvan wij 2 x hadden verloren.  De eerste wedstrijd werd vol strijd 1-0 gewonnen van Sint Anna. Geen idee waar ze de energie nog vandaan konden halen, maar van vermoeidheid was geen sprake.

De tweede wedstrijd moesten ze aantreden tegen Dronrijp/Foarut ook deze werd met smiley2-0 gewonnen. De derde wedstrijd tegen Tzummarum de koploper van de poule. Wij hadden geen rekening meer gehouden met het winnen van dit toernooi tot dat we kregen te horen dat Tzummarum hun eerste wedstrijd had verloren en het verschil dus nog maar 3 punten was.
Dit gaf vleugels en ook moest Tzummarum buigen voor het topteam van Sint Jacob, 2-0 werden ze verslagen en ook de laatste wedstrijd wist Sint Jacob winnend af te sluiten met 2-0.

Als je 5 wedstrijden op 1 dag moet spelen en de inzet van de laatste wedstrijd is als team gelijk als de eerste dan ben je verdiend kampioen! Kampioenen in de zaal en volgende ronde bekertoernooi. Wat een fantastische teamprestatie.

Jullie coaches Lennard en Michiel.