Submenu

F1 pupillen Sint Jacob onverslaanbaar

Bekerwedstrijd verslag 27-02-2016

Afgelopen zaterdag was een spannende dag voor de F pupillen.
Team bestaande uit: Brent, Falko, Lucas, Remko, Rienk,Thijs, Lars, Sem en Menno.
Afwezig waren Sem en Menno en we hadden Hugo als debutant bij het team gevoegd om zo toch te kunnen wisselen gezien het zware programma van de dag. De 3de ronde bekerwedstrijd stond gepland om 9:00 uur thuis en daarna moesten we aantreden in de zaal voor de laatste ronde zaalvoetbal.

We beginnen met de spannende bekerwedstrijd tegen de Stormvogels 64.
Het was een prachtige droge en windstille zaterdagmorgen. Met het rijp nog op het gras werd om 9:00 uur gevloten voor de aftrap. De stormvogels deden hun naam eer aan en stormden vanaf de aftrap naar voren om zo meteen het verschil te maken. Echter stond de verdediging van Sint Jacob als een huis en werden vele aanvallen afgeslagen door Brent of Rienk en anders kwam onze keeper Lucas goed in actie. Af en toe mochten wij er ook gevaarlijk uitkomen met Lars, Hugo en Thijs op het middenveld wat resulteerde in een paar goede kansen maar het ontbrak ons aan geluk. Zowel Remko als Falko hadden een paar kleine kansjes. Zowel een schot op de paal als op de lat leverde ons geen voorsprong op. We kwamen zelfs door een klutsbal 0-1 achter waardoor de kopjes toch een beetje naar beneden gingen hangen.  Het rustsignaal na 20 minuten kwam dan ook als geroepen.

In de rust aangegeven dat het verschil maar 1 doelpunt was en dat we eigenlijk best we een paar goede kansen hadden gehad maar het aan geluk en geloof ontbrak. Vol goede moed gingen we dan ook de 2e helft van start en werden de Stormvogels overrompeld met de strijd waarmee de pupillen dit deden. Elke bal was voor Sint jacob en er volgden een aantal goede kansen alleen stond de keeper van de tegenstander elke keer op de juiste plek. Verdient maar wel geholpen door een eigen goal werd het toch 1-1.Hierna was het geloof helemaal terug en wist Remko na een vliegende aanval de winnende en zeker verdiende goal te maken. Eindstand 2-1 wat een fantastische team prestatie is.