Wedstrijdverslag St. Jabik F1 – Rijperkerk F1                     10-10-2015

Om 9.00 uur start op deze zonnige ochtend de wedstrijd. Eerst even goed kijken wie bij wie hoort want beide teams hebben een blauw-wit tenue aan. De heren van St. Jabik zijn goed uitgeslapen. Brent begint de wedstrijd gelijk met een mooie voorzet welke jammer genoeg niet in een doelpunt eindigt. Maar even later grijpt Thijs zijn kans en sprint naar voren met de bal en knalt de bal erin:1-0. Dan speelt Falko de bal over naar Rienk. Een mooi schot volgt maar helaas net naast. Falko opnieuw in actie en hij maakt het af met 2-0. Een lekker begin wat naar meer smaakt. En ja daar komt Falko weer met een geweldige voorzet waardoor Remko kan scoren: hoppa 3-0. Het publiek geniet van Remko zijn geweldige loopje met vleugels nadat hij heeft gescoord. Nu is het de beurt aan Falko zelf om te scoren en dat doet hij na een mooie voorzet van Brent: 4-0. St. Jabik speelt op hoog niveau. Er wordt goed overgespeeld en de debutanten voelen zich steeds zekerder. Zo scoorde Sem zijn eerste goal na een goede voorzet van Thijs: 5-0. Rienk, Tijn, Lars en Menno laten ook steeds meer zien, geweldig. Maar dan komt Rijperkerk er als een speer aan. Goed schot welke zelfs onze topkeeper Lucas niet kon keren:5-1. Falko sprint weer mooi naar de andere helft en brengt de stand op 6-1. Opnieuw Rijperkerk aan de bal en goal van hun kant volgt. Met een tussenstand van 6-2 gaan we de rust in. In de tweede helft scoort Falko dankzij een prachtige voorzet van Rienk: 7-2. Maar dan wordt het weer even gevaarlijk want Rijperkerk scoort 7-3. Daarna komt Remko weer aanvliegen en knalt hem erin:8-3. Rijperkerk sluit af met 8-4. Leuke wedstrijd!

Moeder van Menno