Submenu

Verslagen JO-15

   v.v St. Jacob jo15-1 – v.v Tzummarum jo15-1

Woensdag 12 september hadden we een inhaalwedstrijd van 1 september. We hadden Mette mee van de jo13-1 en het was de eerste wedstrijd voor Simon en Roan.

We gingen meteen vanaf de start van de wedstrijd gelijk op. Tzummarum maakte het eerste doelpunt. Na de aftrap zetten we meteen weer druk en hadden we een goede kans die de keeper van Tzummarum tegenhield. Toen Iris de bal had zette een speler een sliding in daardoor werd iris geblesseerd en voetbal ze voorlopig niet. De tweede helft speelden we dus zonder wissel maar werd het toch 1-1. Na nog een paar goede kansen voor en tegen maakte Tzummarum toch de 2-1 dit is dan ook de eindstand.

Iedereen goed gespeeld

Gertjan

 

15.09.2018, om half 12 begon de wedstrijd SJO DFC JO15-2 – St. Jacob JO15-1 in het sportpark De Fifskaar in Sint Jacobiparochie.
1e helft
SJO DFC JO15-2 nam de aftrap, en ging meteen de aanval in. St. Jacob JO15-1 probeerde de bal van de tegenstanders niet in het doel te krijgen, maar de tegenstanders hadden een hele sterke aanval, het ging moeilijk met de verdediging. Na 20 minuten van ons gevecht in de verdediging , de bal gaat steeds ons doel in. Het werd uiteindelijk 0-4 in het eerste helft.
2de helft ging meteen beginnen met een doelpunt van de tegenstanders. St. Jacob probeerde de bal naar de aanval toe te brengen, maar de tegenstanders stonden al klaar voor ons aanval. St. Jacob begint snel balbezit te verliezen.
Ookal heeft de verdediging van St. Jacob zeer hard gewerkt, werd het uiteindelijk 6-0 voor de tegenpartij.