Submenu

St-.Jacob JO13-1 – LAC Frisia JO13-7         3 – 3

 

 

Zaterdag 17 februari moest JO13-1 tegen Frisia spelen. Het veld was wit van de lichte vorst, maar verder was het schitterend weer om te voetballen. St-.Jacob begon goed en kreeg meteen al wat kansen, alleen een goal bleef nog even uit. Maar na zo’n 10 minuten kreeg Iris een mooie bal van Gertjan, liep door op de keeper en scoorde. Er werd goed gecombineerd en dit zorgde ervoor dat St-.Jacob veel aan de bal was. Na een kwartier kwam Roy in het veld. Ook hij wist in de eerste helft nog een goal mee te pakken. Een aanval van rechts weet hij mooi af te ronden; 2 – 0.

Daarna kwam Frisia wat meer in het spel en kregen we wat meer aanvallen tegen. Onze verdediging wist best wel veel aanvallen af te slaan, maar bij één was het toch raak. We gingen met  2 – 1 de rust in.

De tweede helft wat spelers op andere plekken, wat uiteindelijk best wel wat kansen op heeft geleverd, maar helaas geen scores. De eerst mooie kans kwam na een prachtige voorzet van Iris, maar helaas niemand van St.-Jacob kon er een voet tegenaan zetten. Ook zijn er nog een paar kansen voor Roy geweest maar ook die gingen er niet in. Toen kwam helaas de gelijkmaker. Een hard schot in de linkerhoek kon Sicco helaas niet tegenhouden. Gelukkig kwam al vrij snel weer de voorsprong voor St.-Jacob. Bij een corner wist Mette een onmogelijke bal toch in de goal te krijgen. Frisia kwam echter ook steeds meer aan aanvallen toe en zo kwam het dat één van hun spelers helemaal vrij voor de goal stond en na een goede voorzet kon scoren. Eindstand 3 – 3.

Het was een mooie spannende wedstrijd. Dat beloofd wat voor de rest van het voorjaarsseizoen.

 

Coach