Submenu

Verslag JO13 GAVC-vv Sint Jabik

Wedstrijd 07-04-2018 (7 april) VV. St. Jacob JO-13 tegen vv GAVC (uit)

1e helft

Vv GAVC neemt de bal uit. Eerste aanval van vv. St. Jacob, de bal gaat naar Stijn. Hij schoot de bal richting het doel, maar Roy pakt de rebound en het is 0-1 voor het uitteam. St. Jacob heeft goed iets meer balbezit dan de tegenpartij, maar toch stonden ze paar keer buitenspel. Na een paar aanvallen van GAVC, krijgt St. Jacob een corner. Uit de corner scoort Stijn een doelpunt voor vv. St. Jacob. Bartosz werd verwisseld met Gwen, Gertjan werd daarna voorstopper en Gwen kwam op Gertjan zijn plek. Aanval van GAVC. Sjoerd heeft een mooie sliding gemaakt, maar hij werd wel licht geblesseerd. Bartosz kwam op Sjoerd zijn plek. Gertjan geeft een mooi pass naar Roy, die speelde de keeper uit en het is 0-3. Gwen speelt over naar Iris en Iris geeft de bal aan Roy, die 0-4 maakt. Het gaat geweldig met St. Jacob. Maar GAVC kreeg een corner en de bal ging via de 1e paal ons doel in. Het is 1-4, maar St. Jacob blijft ruim voor staan.

2e helft

Na de aftrap van vv. St. Jacob ging de bal meteen naar voren. Mette heeft de bal onderschept en geeft een pass aan Roy, die 1-5 scoort. Sven pakt alle ballen van de tegenpartij en trapt hem uit. Gertjan geeft de bal aan Roy die alweer een doelpunt maakt voor vv. St. Jacob, het is 1-6. De verdediging van St. Jacob blijft heel sterk. Tijdens een corner maakt Bartosz nog een mooie kopgoal, 1-7 voor St. Jacob. Het is bijna het einde van de wedstrijd. Jammer genoeg miste Iris de kans op 1-8. Het fluit ging en het is het einde van de wedstrijd.

Eindwoord

Het was een spannende wedstrijd voor vv. St Jacob en het team heeft geweldig gespeeld met dank aan onze trainers. GAVC heeft ook goed gespeeld, maar we waren in dit geval beter dan hun. Nogmaals bedankt dames en heren voor deze geweldige wedstrijd in het mooie weer.