Submenu

Verslag JO11 DTD-Sint Jabik

Zaterdag 7 april 2018 JO11

DTD – Sint Jabik

Voordat we vertrokken richting Cornjum, is onze keeper Lucas geblesseerd geraakt. Vanaf deze plek wensen we je een voorspoedig herstel en hopelijk sta je snel weer bij ons onder de lat.

Met keepershandschoenen en een set keeperskleding reden we naar Cornjum. Daar aangekomen, omkleden, voetbalschoenen aan, tactische bespreking van Rick. Gelukkig wil Piet deze wedstrijd onze keeper zijn. Op het veld warm lopen. Toi Toi Toi, jongens en meiden!

De wedstrijd begint om 9:45 uur. Remko is deze week onze aanvoerder. Het duurt niet lang of Thijs scoort de 0-1. De scheids vetert de voetbalschoenen van Thijs nog even. Een mooie aanval van Hilde, Valentino en Thijs, waaruit Thijs de 0-2 scoort. DTD krijgt een opening in de wedstrijd. Ze krijgen twee keer een corner. De tweede keer kopt Remko de bal weg. Er ontstaat een aanval over rechts met Valentino. Thijs scoort 0-3. Het duurt niet lang of Thijs scoort de 0-4 via de hak van de keeper. DTD krijgt een kans, maar schiet naast. Piet doet het erg goed op de goal. Sint Jabik krijgt een corner. De keeper schiet de bal in de eigen goal 0-5. Hilde heeft een goed schot op de goal. Een mooie redding van de keeper van DTD. Rust

De tweede helft begint. Na vijf minuten is de stand al 0-6. Een aanval van DTD levert hun een goal op. De spelers van Sint Jabik zijn het er niet mee eens, maar de bal ging echt over lijn 1-6. De score loopt nog meer op 1-7 door Thijs, 1-8 door Brent en 1-9 door Valentino. Lenneke en Hilde doen heel goed verdedigingswerk, klasse meiden! Een prachtige redding van Piet voorkomt een doelpunt. Remko en Brent houden het middenveld onder controle. Top gedaan!

Thijs maakt de 1-10. DTD probeert wel steeds, maar het lukt maar niet. Tot kort voor tijd er toch nog een tegengoal valt 2-10. De eindstand is uiteindelijk 2-11. Ergens heb ik een goal gemist……. 😉

Knap gedaan jongens en meiden. Ga zo door!

Mem van Remko