Submenu

St. Anna JO13 – St. Jacob JO13

Sint Anna – St. Jacob JO13, 10-03-2018

Vandaag moesten we uit tegen St. Annaparochie. St. Anna het in het begin een corner, deze werd niet benut. Daarna had St. Jacob een mooie counter. Stijn gaf een mooi pass, deze werd mooi afgerond door Roy. Stand: 0-1. Even later komt Roy weer alleen op de keeper af, met een mooie lob weet hij te scoren, 0-2. Na wat gerommel op het middenveld, haalde Gert-Jan op afstand uit, trapte de bal tegen onderkant lat, een goal; 0-3. Na goed verdedigend werk van Sjoerd, kregen we een mooie counter op rechts. Mette maakte het mooi af, 0-4. Alweer een counter die benut werd door Roy, 0-5. Daarna weer een afstandsschot van Gert-Jan, de keeper had deze niet in een keer. Jort stond op de goede plaats en wist te scoren, 0-6. Met deze stand gingen we de rust in.

In de tweede helft is St. Jacob gelijk weer bij de les. Door mooi overspelen tussen Gwen en Gert-Jan naar Roy lukt het alweer om te scoren, 0-7. St. Anna probeert het met een schot van afstand, deze komt op de lat. Roy passt de bal op de vrijstaande Mette en zij weet hierdoor te scoren, 0-8. Stijn schiet net naast, Mette scoort even later haar derde doelpunt, score 0-9. Bartosz probeert het ook van afstand met een prachtig schot, maar helaas tegen de lat. Gert-Jan verovert de bal bij de aftrap van Sint Anne, vervolgens passt hij op Iris, zij maakt de 0-10. Dit smaakt naar meer denkt Iris, en zij maakt vrij snel haar tweede goal, 0-11. Roy maakt nog de 0-12 met zijn chocoladebeen.

Dit is ook gelijk de eindstand. Door mooi overspelen en samenwerking is er een mooie wedstrijd gespeeld met een prachtig resultaat.