Submenu

35+ VV St Jacob

35+ Wedstrijden 3 november
Vrijdag 3 november was het weer zover; de 3e “ouwelulle” voetbalavond. Oorspronkelijk was het een poule van 5 teams, maar helaas is één van de teams afgehaakt. Er hoeven nu dus nog maar 3 wedstrijden op een avond gespeeld te worden, nou ja… 3,5 dan.

We hadden in het team van VV St.Jabik maar 1 reserve en dat bleek ook wel deze voetbalavond. De eerste wedstrijd begonnen we voortvarend en kwam al snel 1-0 voor. Helaas konden we deze voorsprong niet vasthouden en werd er uiteindelijk 2-3 verloren tegen Beetgum.
Daarna was ons kruit kennelijk verschoten. De 2e wedstrijd was tegen Oude Bildtzijl. Dit was de meest succesvolle ploeg van deze avond. Ook het meest constant. Zij wisten alle drie wedstrijden 2-0 te winnen. Zo ook de wedstrijd tegen ons.
De laatste wedstrijd was tegen St.Anne. Op één of andere manier is de wedstrijd tegen je buurdorp toch altijd de wedstrijd die je het liefste wint. Het mocht deze keer niet zo zijn. Ook deze wedstrijd werd nipt verloren; 0-1.

De laatste voetbalavond van de 35+ is 17 november in St.Annaparochie. We kunnen wel wat support gebruiken, zoals u kunt lezen.
EB