Submenu

St Jacob JO13-1 – MKV’29 JO13-2

St.Jacob JO13-1  –  MKV’29 JO13-2     10 – 0

Zaterdag 9 september was het dan eindelijk zover. De 1e bekerwedstrijd voor de JO13-1 (D1). Eigenlijk hadden we 2 september de 1e wedstrijd al moeten hebben, maar toen genoten een aantal spelers nog lekker van de vakantie.

Een nieuw seizoen met een nieuw elftal. Als leiders hopen we op een leuk seizoen, zowel sportief als onderling.

Het elftal bestaat uit: Roy Bakker, Bartosz Ilejko, Gwen Meijer, Sjoerd Meijer, Bas van der Veer, Gertjan Wagenaar, Iris Kramer, Sven Kuipers, Tycho Samel, Mette de Vries, Sicco Braaksma, Jort Dijckhof en Stijn Planting.

Een combinatie van 2e jaars D’s, een tweetal C’s met dispensatie en een aantal 1e jaars D’s. Een “echte” keeper hebben we helaas niet. Uiteindelijk hebben Sven en Sicco zich aangeboden om steeds elk een helft te keepen.

De eindstand verraad al dat ons elftal dit keer het betere team was. Goed voor het zelfvertrouwen, maar het betekent natuurlijk niet dat het zo het hele seizoen zal gaan. Het was mooi te zien dat er goed werd samengespeeld, zelfs als iemand gemakkelijk zelf kon scoren werd de bal soms nog afgegeven, om een ander te laten scoren. Uiteindelijk heeft Roy 5x gescoord, Sicco 2x, Sven 1x, Gertjan 1x en Bartosz 1x. En dit alles was natuurlijk mede dankzij het steeds weer uitstekend verdedigen en samenspelen van de anderen.

Een mooie teamprestatie! Op naar de volgende wedstrijd woensdag 13 september, 19.00 uur in Stiens.

Coach