Submenu

Verslag Marrum – St Jacob zaterdag 11 maart

De start van de wedstrijd gaat het spel een beetje gelijk op, Marrum breekt uit maar wordt door onze verdediging tegen gehouden.

De eerste minuten zijn beide teams een beetje aan het aftasten hoe en wat, Dan komt er een aanval van St Jacob met een voorzet van Roy via Gwen en Sjoerd naar Dennis, helaas is het schot te zacht en wordt deze bal door te keeper van de tegenpartij tegen gehouden.

St Jacob zet meer druk op de ketel en krijgt weer een kans, Via Roy en Sjoerd komt de bal weer bij Dennis, helaas gaat dit schot over. Na de doeltrap van de tegenpartij beland de bal weer bij Roy, helaas blokt  de keeper het schot, weer geen doelpunt.

Marrum komt op onze helft, gelukkig weet Roy zijn aanval tegen te houden, de tegenspeler gaat tegen de mat en moet worden gewisseld. St Jacob gaat weer in de aanval en de bal beland bij Nick, dit schot beland naast. Hierna krijgt Bartos de bal, en weer staat de keeper in het pad,

Hierna komt kreet van de trainer Denny, hij wil oorlog zien in het veld. De druk wordt verhoogt en Roy krijgt een kans maar deze wordt weer geblokt door Marrum. Daarna is het aan de verdediger Sijbren Jan, hij krijgt een schietkans op het doel, maar ja daar staat weer die keeper, dus geen score.

Zo blijft het de 1e helft, wel aanvallen maar geen punten, de voorzet van Hidde naar Roy gaat ook naast, daarna een schot van Roy tegen de paal, en de corner bal van Nick via Roy gaat ook naast.

Einde 1e helft.

Na het fluitsignaal van de scheids, gaat St Jacob direct in de aanval, Sake krijgt de bal en schiet deze naar Iris, helaas is de bal te zacht en komt niet verder dan de keeper, De corner voor St Jacob, komt bij Nick, maar weer weet Marrum een doelpunt te keren.

Marrum heeft balbezit en valt aan, maar komt niet verder dan Gert Jan, deze pakt de bal moeiteloos af van de tegenpartij en schiet deze weer naar voren.

Marrum voert nu de druk op, maar St Jacob krijgt weer balbezit en gaat weer richting doel tegenpartij, helaas worden er geen kansen gecreëerd.

De verdediging van de tegenpartij verijdelt de kansen van St Jacob, Via een cornerbal beland de bal op het hoofd van Sake, helaas geen resultaat.

Dan komt er een aanval van Marrum, maar deze bal gaat voor ons doel langs. St Jacob brengt de bal weer naar het veld van de tegenpartij maar het schot van Nick wordt door de verdediging tegen gehouden, dan komt er de bal bij Roy en deze ziet kans om een doelpunt te maken, Maar dan gaat de grensrechter met zijn vlag zwaaien, dit voor buitenspel, doelpunt afgekeurd…..

St Jacob gaat nog meer druk opvoeren, Verry krijgt de bal en poeiert deze tegen de lat.

Daarna komt er een aanval van Marrum, Sijbren Jan probeert de bal tegen te houden maar schoffelt hierbij de tegenstander onder uit, wat resulteert in een penalty.

Via de paal kan de tegenstander zijn punt verzilveren, St Jacob probeert nog een keer maar de scheids fluit af, einde wedstrijd. Eindstand 0-1

Een mooie pot met veel kansen, maar krekt net.