Submenu

St. Jacob F1 tegen SJO Warga WWS

De ochtend begon al goed, de zon scheen en weinig wind. Goede omstandigheden om een wedstrijd te spelen. Dit keer speelt de St. Jacob F1 tegen SJO Warga WWS.

Het team heeft er zin en ze schatten hun kans goed.

Warga begint sterkt en speelt de bal gelijk naar het doel, maar gelukkig was Tijn daar met de eerste redding. Hij was in vorm want de 2e poging van Warga werd gekeerd door Tijn.

Vera had vervolgens een paar mooie kansen, ze speelde de bal sterk door richting het doel, helaas miste ze op een haar na. Het samenspel tussen de F spelers was sterk, Hugo kwam mooi naar voren met de bal en gaf een mooie voorzet naar Vera, helaas ging deze net naast het doel. Hugo had vervolgens mooie kansen, maar gingen helaas ook net naast het doel.  Ook Melle probeerde te scoren maar Warga was goed in de verdediging.

F1 liet zich niet kisten en Gosse had een mooie actie en speelde de bal mooi tussen de tegenpartij door. Tijn had net voor de rust nog een mooie redding.

In rust werd de tactiek nog eens doorgesproken en dat was te zien. Er werd gelijk 3x gescoord door Hugo en Melle. Vera en Lisa waren weer sterk maar misten het goal net. Lisa kreeg weer een kans en deze nam ze, ze scoorde het 4e doelpunt. Gosse kwam vervolgens naar voren maar miste ook net het goal. Chris speelde de bal mooi tussendoor naar voren en Hugo maakte er vervolgens 5-0 van. Lisa pakte de volgende kans en scoorde het 6e doelpunt. Warga kreeg van St. Jacob geen kansen meer, Folkert paste de bal goed over, Vera speelde de bal weer mooi naar voren en gaf weer een mooie voorzet naar Melle zodat hij kon scoren. Een mooie eindscore 7-0. F1 St. Jacob was in vorm en hebben heel goed gespeeld.

 

Mem van Melle.