Submenu

St. Jacob JO11-2 – SDS JO11-3 2 – 6

Zaterdag 4 maart was de 1e keer dat ons elftal mocht aantreden. We beginnen met Sicco als keeper en in het veld Stijn, Lenneke, Mette, Hilde, Piet. Verder Sjoerd en Dennis als gastspelers. 

SDS begint fel en zit er meteen constant bovenop. Er komen verschillende kansjes voor SDS, maar er wordt goed verdedigd door St.Jacob. Onze verdediging raakt steeds beter op elkaar ingespeeld. Stijn als achterste man en Lenneke en Hilde als backs. Sjoerd stond ook zo nu en dan op de back en stond daar fantastisch te spelen. Omdat Valentino er niet was, moesten onze vaste inval-keepers aan de slag. Sicco stond de 1e helft op keep en Piet de 2e. Beide hebben geweldig gekeept. Schitterende reddingen hebben ze beide gehad, maar helaas konden ze niet alles tegenhouden. 

Het middenveld werd bezet door Mette en Dennis en zo nu en dan Hilde. Ook zij deden het prima. Als laatste de voorhoede. Die bestond uit Piet of Sicco (ze staan dus afwisselend helemaal achter en helemaal voor :-). Natuurlijk hebben we als team verbeterpunten, maar het was een keurig begin. SDS was nu nog een maatje te groot. Ze hebben in totaal 6 goals gemaakt, wij 2. Dennis maakte in de tweede helft de welverdiende 1e tegentreffer. Sicco daarna de tweede. Eindstand 2-6.

Volgende week Franeker uit. We gaan dan voor de 1e punten!

Coach