Submenu

Frisia JO-11 – Sint Jacob JO-11

Zaterdag treden onze jongens aan tegen Frisia. Vol frisse moed betreden de jongens het veld. Vandaag moest de stijgende lijn worden doorgezet na de winst van vorige week. De coach had zijn winnaarsonderbroek weer aan getrokken of nog steeds aan…. Dus wie weet……..

Na de warming-up staan ze klaar om te beginnen. Ze komen met 1-0 achter. Ze laten het hoofd niet hangen en gaan op zoek naar de gelijkmaker. Er volgen mooie kansen, maar helaas nog geen treft het doel. Lucas heeft zeer goede reddingen. Piet, ingevlogen van E2, verdedigt prima. Thys schiet op de goal en de keeper heeft de bal of toch niet…. Hij laat de bal vallen en deze rolt zo het doel in 1-1.

Rust! Een inspirerende peptalk van de coach. Hugo en Brent zijn op hun best op het middenveld. Toch lukt het Frisia om de 2-1 te maken. Niet veel later maakt Falko de 2-2. Zo tegen het einde van de wedstrijd willen beide ploegen wel winnen. Het is nog best spannend! Remko mist het doel op een haar na. Er zijn kansen over en weer. Toch is het Matti die uiteindelijk de 2-3 maakt. Een mooie hoge bal waar de keeper net niet bij kan. Met de drie punten naar huis.

Het douchen na de wedstrijd werd een echt waterballet. Jongens wat een schuim en wat een lekkere geur hebben jullie achter gelaten. Dit ruiken ze vast nog weken!

mem van Remko