Submenu

Stiens JO11-2 tegen Jacob St. JO11-1

15 oktober, 09.00uur

Na een “lange” autorit aagekomen in het zonovergoten Stiens. Helaas konden er 3 topspelers het veld niet betreden (Brent, Falko en Sem) en kwam, onze steun en toeverlaat, Hugo het team versterken. Met onze aanvoerder Matti, betrad het team met opgeheven hoofd het veld. Voor niks en niemand bang! Met de aanmoediging van meester Sytse kwam Thijs al na 5 minuten bij de goal van de tegenstander. Helaas werd dit grashappen, want de tegenstander liet dit niet gebeuren. Matti kreeg met een geweldige kopbal de bal weer naar de andere kant van het veld. Lucas kon alweer heel wat reddingen op zijn naam zetten. Voor de rust rust de tel al kwijtgeraakt maar het waren er zeker 6, die het doel niet bereikten. Onze bejamin Hugo wist zijn mannetje wel te staan en snelde regelmatig met de bal over het veld.

Falko die geblesseerd aan de zijlijn stond, bood heel wat geestelijke hulp. Maar het mocht niet zo zijn. Na 19 minuten, 1 doelpunt tegen en de 2de kwam er via de kruising ook snel in.

Sem kwam met zijn arm in de mitella als supporter zijn team aanmoedigen waarna de rust ook al snel werd aangekondigd. Eindelijk even een peptalk en de strategie weer even doornemen. Na de rust weer allemaal op scherp. Vanuit een cornerbal van Remco, Thijs de bal  op z’n slof het doel van de tegenpartij in. Geweldig doelpunt! De bal die het in de bosjes ook wel steeds heel prettig vond werd alweer uit de bossages gehaald en naar onze verdediging gedeligeerd. Rienk en Menno waren achterin goed bezig in de verdediging. Helaas prikte de tegenstander er nog 4 extra in. Aan het einde nog een mooie kopbal van Remko en een balletsprong van Lucas vanuit zijn goal. We sloten de wedstrijd af met 6-1.