Submenu

Op ‘e Slof

Eerste VV St.Jacob naar tweede plaats competitie
Zowel het eerste als tweede speelden zondag hun wedstrijd op ,, de Fijfskaar”. Het tweede moest pas voor de tweede keer voetballen, de meeste elftallen in hun competitie hebben er echter al vier wedstrijden opzitten. Geen wonder dus dat ze stijf onderaan staan, maar daar kwam vandaag verandering in, ze wonnen thuis met twee-nul en zijn van de rode lantaarn af.
voetbal-1e
Het eerste moest aantreden tegen de nummer twee in hun competitie, zelf staan ze verdienstelijk op een gedeelde vierde plaats. Het was het eerste er dan ook alles aangelegen om de topper tegen,, de Walden” te winnen, en zelf naar de tweede plaats op te rukken. Met een flyer, huis aan huis verspreid, waren de St.Jabuursters op geroepen om het elftal te steunen op het mooie sportcomplex, en daar was goed gehoor aan gegeven. Alle boekjes verkocht en een dikke dertig man langs de lijn. Die kregen een mooie wedstrijd voorgeschoteld, veel strijd en passie en twee prachtige goals brachten St.Jabik de terechte overwinning.
Ook de derde helft was een succes, met een optreden van Rick de Vries met zijn gitaar bleef het nog lang gezellig in de kantine.
voetbal-2e
Het was zo wie zo geen slecht weekend voor de VV St.Jacob, ja er werden wedstrijden dik verloren, maar ook dik gewonnen. We wonnen vijf van de negen wedstrijden en verloren vier keer. Ook werd er veel gescoord, maar liefst 34 keer door de St.Jabuursters. Jammer genoeg zevenenveertig keer door de tegenstanders, dat geeft wel aan dat er een paar teams wat te hoog zijn ingedeeld. Na de winsterstop maar even opnieuw bekijken lijkt mij. Gelukkig zijn er ook weer een paar leuke wedstrijdverslagen zodat jullie uit de eerste hand kunnen lezen wat er allemaal op de velden gebeurde.
Tot de volgende week maar weer
gr Bertus