Submenu

Volwassenen TV St Jabik

SAM_07011SAM_06991Er worden het hele jaar door verschillende toernooien georganiseerd. Vanaf de leeftijd van 14 jaar mag een lid deelnemen aan een seniorentoernooi. In de agenda-senioren staan alle actuele toernooien en activiteiten.Opgave kan t/m twee dagen voor het toernooi tot 18 uur bij een TC lid of via tennisstjacob@live.nl
Inleg: rond € 4 (bij toernooien inclusief eten is de inleg hoger) Opgave voor alle seniorenactiviteiten kan altijd via tennisstjacob@live.nl

 

Vrij tennis

Als er geen toernooi of les is of als er geen competitie wordt gespeeld mag er vrij tennis worden gespeeld op de banen. Kijk eerst even in de kalender voordat je wil gaan vrij tennissen. De competitie wordt op dinsdag en woensdagavond gespeeld en op zaterdagochtend en middag in de maanden april en mei. Op vrijdagavond is de lesavond en op maandag is er tossen. Tijdens de competitie (april/mei) is er dus op donderdagavond gelegenheid om vrij te tennissen.
Meer informatie over het gebruik van de banen staat onder reglement.

 

Competitie

Er kan in verschillende categorieën competitie worden gespeeld tegen andere verenigingen. De technische commissie kan hierover meer informatie geven.

 

Clubkampioenschappen

Eén keer per jaar worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Opgeven kan in verschillende categorieën: enkel, dubbel, mix dubbel en 55+. Speelschema`s worden t.z.t. vermeld op deze site.

 

Tossen

Voor alle leden vanaf 12 jaar (voorgezet onderwijs) is er elke maandagavond om 19:30 de gelegenheid om te tossen (behalve in december en januari).

In de zomermaanden worden er een aantal tosstoernooien georganiseerd op vrijdagavond 19:00. De tosstoernooien zijn iedere keer bij een andere tennisvereniging in het Bildt.
Bij het tossen en de tosstoernooien is opgave vooraf niet nodig!

 

Wintercompetitie

Van oktober t/m maart is er een wintercompetitie op donderdagavond voor alle leden vanaf 16 jaar.
De speelschema`s worden t.z.t. vermeld op deze site of worden verzonden via de mail.

 

Bildtse cup

Eén keer per jaar wordt de Bildtse cup georganiseerd in samenwerking met alle tennisverenigingen van het Bildt. De finales worden ieder jaar in een ander dorp gespeeld.
Voor meer informatie en speelschema`s kijk op www.bildtsecup.nl.

 

Friesland cup

Ieder jaar doen wij mee aan de Friesland cup. De spelers/speelsters worden benaderd en aangewezen door de technische commissie.