Jeugd TV St Jabik

Het gehele jaar door worden er verschillende toernooien georganiseerd met verschillende thema`s (verkleedtoernooi, ouder en kind toernooi, patattoernooi etc)

Opgave: tot en met twee dagen voor het toernooi, voor 18 uur.
Inleg: rond € 2,50 (bij toernooien inclusief eten is de inleg hoger)

12_11347455071

Clubkampioenschappen

Ieder jaar wordt er bij de jeugd gestreden om de clubkampioenschappen. Afhankelijk van deelname kan dit in verschillende categorieën: enkel, dubbel en mix dubbel.

 

Kleintje Bildtse cup

Bij de volwassenen is de Bildtse cup een groot succes en inmiddels ook bij de jeugd! Samen met alle Bildtse tennisverenigingen wordt dit georganiseerd. Je tennist dan met en tegen jeugdleden uit andere Bildtse dorpen.

Vrij tennis

Als er geen toernooi is of als er geen competitie wordt gespeeld mag er door jeugdleden vrij tennis worden gespeeld op de banen tot 19:00uur. Als de banen onbezet zijn mogen de jeugdleden gewoon doorspelen, maar verlaten de baan als er volwassenen op willen.  Kijk eerst even in de agenda voordat je wilt gaan vrij tennissen. In april/mei wordt er competitie gespeeld op dinsdag en woensdagavond en op zaterdagochtend/middag. Maandagavond tossen voor volwassenen en vrijdagmiddag/avond is er les. Meer informatie over het gebruik van de banen staat onder reglement.