Submenu

Gymuitvoering Nov ’14

Geslaagde uitvoering van Gymvereniging St. Jacob

Vrijdag 14 november hield GV St.Jacob haar gymuitvoering. In twee maanden tijd hebben de

gymnasten de oefeningen aangeleerd onder leiding van onze nieuwe juf Ellen ten Veen.

Na het welkomstwoord waren de kleuters het eerst aan de beurt, als echte smurfen kwamen ze in een lange rij aan de parachute binnen, met de twee grote smurfen deden ze eerst een dans en bal oefening met de parachute en daarna een klim en klauter parcours.

De jongens kwamen hierna als echte piraten de zaal binnen, met allemaal gevaarlijke stunts tegen de matten en op de bruggen lieten ze zien dat ze echte helden waren, tenslotte werd de kleinste piraat  boven de hoofden van de andere piraten de zaal uitgedragen.

De zaal werd snel omgebouwd tot een circusplein voor de recreatiemeisjes 1, als volleerde circusartiesten kwamen ze binnen met draaiende hoepels, en werden allemaal oefeningen met de hoepels gedaan, de meisjes verlieten de zaal door als echte auto chauffeurs de zaal uit te rijden.

Hierna was de beurt aan recreatiemeisjes 2, in een donkere zaal met een kring van lichtjes

kwamen 3 heksen op bezem de zaal binnen vliegen, hierna kwamen de feeën met kleurige linten de zaal binnen dansen, na de heksen dans gingen de heksen en feeën echt vliegen aan de trapeze en ringen, om tenslotte met de feeën dans de zaal weer te verlaten.

In de pauze was de trekking van de hoofdprijzen.

Na de pauze werd er door de keurmeisjes een echte toestellen show opgevoerd, brug, balk en vloeroefeningen alles in een snel tempo achter elkaar aan, de meisjes hadden de oefeningen allemaal zelf bedacht.

Nog één keer de zaal ombouwen voor het slotstuk van deze avond, het springnummer.

Met verschillende sprongen en zweefrollen was dit een spetterend einde van de avond.

juf Ellen, met Demi en Maud als hulp,  heeft er samen met alle vrijwilligers, organisatie en niet te vergeten de sponsoren een geweldige avond van gemaakt.

 

                                                                                                                   Gymvereniging St. Jacob