Vijfde Avond4daagse in St. Jabik – 17 t/m 20 juli 2017

Alweer de vijfde Avond4daagse in St. Jabik is in aantocht. Van maandag 17 juli tot en met donderdag 20 juli 2017 kun je vier dagen lang wandelen met vrienden, bekenden, familie en klasgenoten. Een mooie afsluiting voor de zomervakantie!

De Avond4daagse is er voor jong en oud. Vier avonden wandelen, gezellig kletsen of zingen. Onderweg krijg je een glaasje limonade en op de slotdag, donderdag 20 juli, belooft het extra gezellig te worden. Er zijn weer mooie routes uitgezet in en rondom St. Jabik.

Hoeveel kilometer?

Welke afstand wil jij lopen? Ga je voor de 4 x 5 km? Of een keer de 4 x 10 km proberen? Voor de 10 km geldt verplicht begeleiding voor kinderen van de basisschool. Als je iedere dag de finish haalt, krijg je een mooie medaille! We starten elke dag om 18.00 uur bij de Fijfskaar in St. Jabik. Voor de kleuters (groep 1 en 2) organiseren we een ééndaagse wandeltocht van 3 km op donderdag 20 juli (start 18.00 uur).

Geef je op! Je kunt je opgeven via het e-mail adres: 4-daagse@hotmail.nl. Kinderen in St. Jabik en Minnertsga krijgen nog een briefje mee van school. Je kunt je dan ook opgeven. Geef je uiterlijk donderdag 6 juli op. Inleg is € 4,- en betaal je op de startdag. Voor de ééndaagse wandeltocht op donderdag 20 juli is de inleg € 2,50. Heb je nog vragen? Bel dan Syta Nieuwhof, telefoon 06 – 15 55 31 10.

De Avond4daagse wordt mede mogelijk gemaakt door: SV Friesland, Meijer Group, George Pars Graanhandel, Faber Agracentrum, FA de Haan, Mels Place, Cafetaria De Postduif, Bildtse Rijschool, Bike Total – Mient de Vries fietsen, 10’s skjirreke, Gebr. Van der Heide, Jannie’s Salon, Middelsee Schilders.