Op ‘e schop 5

Vandaag, ondanks het natte weer, toch even een klein rondje gemaakt.

De Neeltje Janstraat begint nu vorm te krijgen, je ziet nu de parkeerplaatsen en het rondje aan het eind. Daarna naar het Zuideind gefietst, daar is de hele bestrating er ook uit. Volgends mij komt er een nieuwe riolering, maar zeker weet ik dat niet. Op het plain voor ,, de Groatekerk” had Ynse Westra het weer druk, veel passanten die even een visje pakken. Ook Oud St.Jabuursters weten Ynse nog te vinden, want toen ik de foto nam kwam Henk Leeuwen er net aan.

Bij ,, de Groatekerk” lagen nog de kransen die op 4 mei zijn gelegd ter nagedachtenis aan de 2de wereldoorlog. Ook een nieuwtje aan de kerk zelf, er namelijk een nieuwe vlaggenmast geplaatst. Volgende week maar weer even door het dorp, hoop dat het weer dan beter is.

gr Bertus