Agenda

Pico Bello gaat weer open !!!

In 1987 zijn Piet en Rennie Bakker begonnen met Warenhuis Piko Bello in Sint Jacob. Een aanwinst voor het dorp destijds. Toen ze beide met pensioen gingen heeft het pand aan Oosteinde 51 meerdere bestemmingen gehad.

In januari 2018 is SAM er uit gegaan. Het bouwen van een appartement was hier de reden van. En dan.. dan is er nog een hele ruimte over! Wat gaan we daar mee doen? We hebben het er veel over gehad en hebben veel gediscussieerd. Hoe mooi zou het zijn dat het pand weer een functie krijgt voor het dorp. Na het vele brainstormen hebben we besloten dat we een winkel gaan openen. Een winkel waar van alles te koop is, kleding, speelgoed, lp’s en cd’s, feestartikelen etc. Een heerlijke sneupwinkel met vele koopjes, waar tijd en ruimte is voor een praatje.

Met deze winkel willen we graag wat voor Sint Jacob betekenen, niet alleen door de spullen die je er kunt kopen maar ook een stukje saamhorigheid. Iedereen is welkom, van jong tot oud.

Zaterdag 24 november aanstaande zijn wij voor het eerst geopend. We zijn deze dag, ivm overige activiteiten in het dorp, van 11:00 – 18:00 uur geopend. Hierna zijn de openingstijden als volgt:

Woensdag: 13:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 13:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 13:00 – 17:00 uur

Tot ziens bij Piko Bello!

Groeten,
Peter en Ellen