Multifunctioneel Centrum St.-Jabik zoekt een beheerder

Op 30 november a.s. wordt het nieuwe MFC St.-Jabik officieel geopend. Dit splinternieuwe dorpshuis biedt een plek aan allerlei activiteiten en verenigingen/organisaties in het dorp. Het MFC is verbonden met het vernieuwde schoolgebouw van de samenwerkende scholen St.-Jacobiparochie (SWS). Ook deze school maakt gebruik van het MFC.

Voor het MFC zoekt het bestuur van het MFC een beheerder voor gemiddeld 20 uur per week die in dienst komt van het MFC (winters meer, zomers minder). Ook het werken in de weekends is een vast onderdeel van de functie. Een flexibele inzet is vereist. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling voor eerst 1 seizoen, met een optie van een vaste aanstelling.

De taken van de beheerder zijn in hoofdlijnen de volgende. Een uitgebreide beschrijving is voor belangstellenden beschikbaar (op te vragen via het email-adres).

• Verhuur, beheer en schoonmaak van de ruimten.

• Bediening, coördineren/regelen van de dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot bediening van het bargedeelte.

• Voorbereiden van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden, waaronder reserveringen, plaatsen van bestellingen bij vaste leveranciers, voorbereiden van bijeenkomsten volgens afspraak.

• Verrichten van bij de werkzaamheden behorende administratieve taken.

• Verrichten van klein onderhoud.

• Bedienen van kantoor apparatuur.

• Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden.

Bij gelijke geschiktheid hebben kandidaten uit St.-Jacobiparochie de voorkeur. Belangstellenden kunnen hun sollicitatie met c.v. en motivatie tot en met woensdag 5 november mailen naar mfc.stjacob@gmail.com.

Voor meer informatie over deze functie kunnen geïnteresseerden bellen met Marcel van der Vaart, mobiel: 06 26132918.

Het bestuur van het MFC St.-Jabik,

B. de Haan, voorzitter