Peuterspeelzaal Ons Speulplakky

Openingstijden: 08.15 – 11.45 uur

Dagdelen: maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend

Leidsters:
maandagmorgen: Dirkje Bouma & Ingrid Wilms
woensdagmorgen: Dirkje Bouma & Ingrid Wilms
vrijdagmorgen: Dirkje Bouma & Anneke Krol

De peuterschool is speciaal voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Kinderen kunnen minimaal twee dagdelen per week komen spelen. Meestal is dat een ochtend en een middag.

Een veilige en avontuurlijke plek

Als kinderen groter worden, groeit ook de wereld om hen heen. Ze hebben de behoefte hun omgeving uit te breiden. De peuterschool is dan een avontuurlijke plek, helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend. Net als thuis zetten ze er belangrijke stappen in hun ontwikkeling. Ze leren leeftijdgenootjes kennen en andere volwassenen. Ze kunnen experimenteren met materialen zoals verf, papier, potloden, lijm en klei, maar ook met zand, expressie, beweging en taal. Ze zingen liedjes, worden voorgelezen en doen spelletjes. Spelenderwijs ontdekken ze hun mogelijkheden en zichzelf. De peuterschool biedt uw kind een goede voorbereiding op de basisschool.

Peuterspeelzaal “Ons Speulplakky”
Locatie: “Open Hof” (kerkgebouw)
G. Van Saksenstraat 14
9079 KG Sint Jacobiparochie
tel. : 0518-491488

Wilt u uw kind inschrijven, neem dan contact op met ons overkoepelend orgaan Kidsfirst. De website is www.kidsfirst.nl. Onder contact vindt u het inschrijfformulier.