“Groate Kerk” Kerstconcert, gospelkoor Bliide Boadskip Sjongers en Fanfare Crescendo

De Bliid Boadskip Sjongers; in 1974 opgericht en vanaf het 1e begin was duidelijk dat de naam ook tegelijkertijd een boodschap met zich mee droeg. Het brengen van It Bliid Boadskip.

Op dit moment bestaat het koor uit ca. 30 personen en wordt begeleid door hun vaste pianiste Gelske Bergsma. Een bijdrage leveren in een kerkdienst en het zelf opzetten van themadiensten zijn vaste ingrediënten tijdens een seizoen. Tevens vinden ze het bijzonder om concerten te organiseren zoals afgelopen voorjaar met het Frysk Hoorn Trio.

Fanfare Crescendo; opgericht in 1930 als Christelijke Muziekvereniging Crescendo met slechts 14 leden. Na ruim 80 jaar nog steeds springlevend! De laatste jaren onderscheidt deze fanfare zich door het organiseren en uitvoeren van bijzondere concerten (gebaseerd op o.a. films). In 2011 werd Crescendo Nederlands kampioen in de 5e divisie.

Het kerstconcert van de Bliid Boadskip Sjongers en Fanfare Crescendo staat onder leiding van Wim Dijkstra!

Entree € 10,00 voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar gratis