Avond4daagse in St. Jabik van 30 mei – 2 juni 2016

Avond4daagse in St. Jabik van 30 mei – 2 juni 2016

 

De Avond4daagse in St. Jabik is weer in aantocht. Van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni 2016 kun je vier dagen lang wandelen met vrienden, bekenden, familie en klasgenoten.

Avond4daagse – voor jong en oud!

De Avond4daagse is er voor jong en oud. Vier avonden wandelen, gezellig kletsen of zingen. Onderweg krijg je een glaasje limonade en op de slotdag, donderdag 2 juni, belooft het extra gezellig te worden. Er zijn weer mooie routes uitgezet in en rondom St. Jabik.

 

Hoeveel kilometer?

Welke afstand wil jij lopen? Ga je voor de 4 x 5 km? Of toch de 4 x 10 km? Voor de 10 km geldt vanaf dit jaar verplicht begeleiding voor kinderen van de basisschool. Als je iedere dag de finish haalt, krijg je een geweldige medaille! We starten elke dag om 18.00 uur bij de Fijfskaar in St. Jabik. Voor de kleuters (groep 1 en 2) organiseren we een ééndaagse wandeltocht van 3 km op donderdag 2 juni (start 18.00 uur). De kleuters mogen op donderdag verkleed wandelen. Je kunt met je outfit zelfs een prijs winnen!

Geef je nu op!

Je kunt je opgeven via het e-mail adres: 4-daagse@hotmail.nl. Kinderen in St. Jabik en Minnertsga hebben een briefje meegekregen van school. Je kunt je dan ook opgeven. Geef je uiterlijk vrijdag 20 mei op. Inleg is € 4,- en betaal je op de startdag. Voor de ééndaagse wandeltocht op donderdag 2 juni is de inleg € 2,50. Heb je nog vragen? Bel dan Linda van Tuinen (0518) 491195.

Mede mogelijk gemaakt door: De Avond4daagse wordt mede mogelijk gemaakt door: SV Friesland, Meijer Group, Café de Brouwerij, ’t Blommeskuurtsy, Gebr. Van der Heide, De Bildtse Rijschool, 10’s skjirreke, Mel’s Place, Transportbedrijf de Haan, Jannie’s Salon, Pars Graanhandel, Faber Agracentrum, Jitke’s kinderopvang en Middelsee Schilders.