Het Plainfeest 2014

Het zesde plainfeest was weer een groot succes. Deze keer niet een keur van plaatselijke bands maar  drie puike bands plus als afsluiter de Crazy Dicks, een paar DJ’s uit St.Annaparochie. De avond begon met een super Bluesband, daarna de Jake Dogs uit St.Jacobiparochie, die kregen de stemming er al goed in. De tent was intussen al goed gevuld en de sfeer al la St.Jabik, feest dus. De derde en laatste band kwam uit Brabant ,Kenneh was de naam. Deze band was vorige keer de openings act en maakten toen zoveel indruk, met hun Rohwen Heze covers, dat ze nu het feest mochten afmaken. We kunne terug zien op een prachtig feest , zonder calamiteiten. Daarvoor een grote pluim naar het al weer 25 jarige bestuur van ,, de Stichting JACPOP”.

gr Bertus